Johdon suorahaku

Johdon suorahaku on selektiiviseen täsmähakuun perustuva rekrytointipalvelu. Rekrytointimenetelmänä suorahaku on paras ratkaisu kun halutaan varmuudella löytää oikea henkilö oikeaan paikkaan ja tavoitteena on säästää aikaa ja omia resursseja.

Profos Executive Search tarjoaa luottamuksellisia ja asiantuntevia suorahakupalveluja vaativiin keskijohdon ja ylimmän johdon rekrytointeihin. Me toimimme asiakkaan kumppanina ja tarjoamme konsultointia rekrytoinnin jokaiseen vaiheeseen. Asiakaslupauksemme on paras ratkaisu.

Suorahaun prosessi

Suorahaun onnistumisen perusta on rekrytointitarpeen ja tilanteen ymmärtäminen. Toimeksiannon alussa teemme huolellisen selvityksen asiakkaamme tavoitteista ja tilanteesta. Selvitämme, millaisia osaamisvaatimuksia rekrytoitavalle henkilölle asetetaan ja tarjoamme konsultointia tehtäväkuvan määrittämiseen.

Onnistuneen lopputuloksen tärkein edellytys on konsultin osaaminen. Konsulttiemme kokemus rekrytointityöstä ja liikeyritysten johtamistehtävistä on työmme takuu. Omakohtaisen kokemuksen kautta ymmärrämme rekrytoitavien johtajien työrooleja ja tehtäviin liittyviä vaatimuksia.

Executive_Search_Description (PDF)

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *